Всеукраїнський науково-практичний семінар для методистів

З 2010 року у Вишнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 у системі виховної роботи впроваджується курс за вибором для учнів 3-4 класів «Здоров‘я дитини – здорове харчування». Метою виховних занять цього курсу є популяризація здорового способу життя школярів, раціонального харчування, сприяння формуванню споживчої культури в учнів, батьків і педагогів.

13-14 листопада 2014 року за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук проводився Всеукраїнський науково-практичний семінар для методистів з питань початкової освіти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти за темою «Тематика здорового харчування у змісті освіти початкової школи». Участь у семінарі взяли директор школи Пашинська Тетяна Анатоліївна та заступник директора з НВР Бойко Тетяна Петрівна.

Відкрили семінар головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України Лотоцька А.В. та начальник відділу науково-методичного забезпечення змісту початкової та дошкільної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН Древаль Г.Ф. На семінарі обговорювалися питання підтримки освітніх ініціатив з питань здорового харчування. Також Овчарук О.В., завідувач інформаційно-аналітичним відділом педагогічних інновацій ІІТЗН НАПН України, та Довгань А.І., доцент кафедри педагогічної майстерності КОІПОПК, презентували навчальні матеріали за темою «Молоко та молочні продукти».

Учасники семінару ознайомилися з досвідом реалізації навчальних курсів за вибором та проведення заходів з питань здорового харчування. Тетяна Анатоліївна Пашинська презентувала досвід роботи Вишнівської школи №2. Її виступ отримав схвальні відгуки.

Після семінару присутні були запрошені на екскурсію на ПАТ «Вімм-Білль-Данн Україна»

(м.Вишневе)

Інформацію підготувала заступник директора з НВР Бойко Т.П.

Кiлькiсть переглядiв: 32

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.